Hulp nodig vanwege Corona in de Bunterhoek

Onlangs brachten we het goede nieuws dat de eerste Qwiekup werd bezorgd. Het begon allemaal goed. Tot we het nieuws kregen dat er ook bij de Bunterhoek Coronabesmettingen zijn geconstateerd. Zowel bij de personeelsleden als bewoners.

De zorg heeft haar handen vol.
Inmiddels zijn veel medewerkers en bewoners ziek. Welzijn helpt nu met eten en drinken.

Wij leven met de verzorgers en bewoners mee. Juist nu kunnen we bewoners helpen door een hond of kat te geven en deze bij de bewoner te laten. Zodat ze even het gevoel hebben van kontakt, dat er iets is dat reageert op de aanwezigheid van de bewoner.

Maatje op de kamer
Een kat kost €140,- en een hond €160. Doel is om tenminste 1 hond en 1 kat per woonunit te kunnen geven. En wanneer we het dubbele ophalen, kunnen er 4 robotdieren per unit worden geregeld.

STAP 1
We zoeken donateurs die ons helpen met een donatie van 10, 15 euro of meer om dit mogelijk te maken. Doe je mee?

STAP 2
Help ons meer bekendheid te krijgen en deel de actie in je netwerk. Dat doe je door onze facebookpost hierover te delen, of de link van deze websitepagina.
https://www.stichtingkontakt.nl/actie-voor-robothond-en-robotkat/
Deel het op Facebook, LinkedIn, Twitter, of in je whatsapp.

Giften zijn aftrekbaar

PS Onze stichting heeft de ANBI status, zodat uw gift aftrekbaar kan zijn. Je kunt ook periodiek schenken, waarbij 100% aftrekbaar is.

In bovenstaande video legt de voorzitter van Stichting Kontakt uit hoe het maatjesproject tot stand is gekomen en voor wie het is.

Crowdfunding doel
€ 340,00 / € 1.500,00

Kies zelf het bedrag wat je wilt doneren.
De opbrengst van de crowdfunding wordt gebruikt voor de aanschaf van een robothond, robotkat of het INMU Kussen. Vanwege de Coronacrisis niet alleen voor De Bunterhoek, maar ook voor mogelijk andere instellingen. Zie de video links op deze pagina “Overhandiging honden en poezen aan bewoners woonzorg…”

 

Digitale hulpmiddelen die we al hebben gerealiseerd, dankzij onze donateurs en sponsors…

robothonden en robotkatten gedoneerd aan Stichting de Bunterhoek

Eerste Robothonden en -katten naar De Bunterhoek

Op 29 april 2020 gingen wij naar onze nieuwe baasjes in Zorgcentrum De Bunterhoek. We willen nog meer baasjes blij maken, dus gaat deze Crowdfundingsactie door.

Klik op de foto en ontdek wie dit mogelijk hebben gemaakt…

 

De eerste Qwiek Up !

NIEUWS
Nunspeet, maart 2020

Juist nu zijn de digitale hulpmiddelen zo welkom. Lees hier hoe het kon gebeuren dat we de eerste Qwiek Up hebben mogen brengen naar de bewoners van de Bunterhoek.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This