Op deze pagina danken we diverse sponsors, die onze Stichting hebben gesteund. Voor het speciale “Maatjes Project” hebben we een aparte bedankpagina.

Rabobank

Op maandag 2 maart reikte de Rabobank aan Stichting Kontakt een cheque uit ter waarde van € 5.000. 

Dit gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst waarbij alle bewoners aanwezig waren.

Optiek van Veen

We zijn erg blij met de recente sponsoring van Optiek van Veen uit Nunspeet. Vandaar dat we ze graag vermelden bij onze sponsors. Like ze op Facebook?

Over Optiek van Veen:
Een nieuwe bril, zonnebril of kinderbril, contactlenzen of andere kijkoplossingen, u bent bij ons van harte welkom. Met de kleur- en gezichtsanalyse vinden wij de juiste bril voor u en anders maken wij deze op maat. Wij werken nauw samen met het Oog- en Oorzorgcentrum Noordwest Veluwe waar al onze metingen plaatsvinden. Uw ogen krijgen de juiste zorg!

Optiek van Veen
Dorpstraat 25
8071 BW Nunspeet
T 0341 25 26 64
Optiekvanveen.nl

Rabo Club Support

Stichting Kontakt deed mee met Rabo Club Support.

De leden van de Rabobank hebben voor een bedrag van € 149,69 gestemd op Stichting Kontakt.

Geweldig! Bedankt voor uw stem.

Kijk naar Kansen

Toen Claudia Kaldenbach van Kijk naar Kansen hoorde van het initiatief voor digitaal geluk, bood ze zelf aan om een website voor Stichting Kontakt te sponsoren en te sparren over communicatie, social media en crowdfunding.

Claudia is gespecialiseerd in marketing & communicatie en zet haar talenten graag in om de wereld een stukje mooier te maken.

Kijk naar Kansen
Educalaan 7a
8251GC Dronten
T 085 8881330
www.kijknaarkansen.nl

 

Claudia Kaldenbach

Claudia Kaldenbach

Marketing met een missie

Claudia helpt uitsluitend nog organisaties die een missie hebben om de wereld een stukje mooier te maken.

In haar dagelijkse leven combineert haar passies voor marketing, mensen blij maken en lekker eten in haar 2 andere activiteiten. Een groepsaccommodatie voor familieweekenden en ze is coach voor vrouwen die gezond willen afvallen tijdens menopauze met natuurlijke en plantaardige voeding.

Hier kan uw bedrijf staan !

Wilt u ons project sponsoren?

De Bunterhoek heeft hulpmiddelen getest en gekozen voor De Belevenistafel en de Quickup. Daar is veel geld voor nodig. De Belevenistafel kost ca 8.000 euro.

We komen graag in gesprek met bedrijven die Project De Bunterhoek willen sponsoren. Uw sponsoring komt dankzij de begeleiding van onze stichting goed terecht: de hulpmiddelen zijn getest bij De Bunterhoek en kunnen ook ingepast worden in de zorgverlening. 

Wij  informeren u graag over de voordelen voor uw bedrijf en hoe wij uw bedrijf zichtbaar maken.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This